Třinecký festival kvalitní gastronomie, barmanství, sportu a zdravého životního stylu. A chilli samozřejmě nesmělo chybět!

Indka sice nepřekoná svůj rekord v pojídání Bhut Jolokie, aspoň si jich 24 vetře do očí.

Redaktoři Nedělního Blesku se odhodlali vyzkoušet polévku, před jejíž konzumací musíte podepsat prohlášení, že ji jíte na vlastní nebezpečí.

Takhle krájí chilli šéfkuchař Gordon Ramsay.

První díl seriálu věnovanému chilli a dění kolem něj.

 

0:40 Recenze Satans Revenge
4:55 Kam na chilli - Carbon (Frýdek Místek)
9:27 Recept - Hovězí burger
16:03 Chilli vědomosti
18:29 Chilli v ulicích
23:40 Rozhovor Tomáš Braczek


Na světě je první díl Chillimánie, přejeme mu hodně spokojených diváků, které snad i trošinku inspiruje a obohatí. Celý tento projekt jsme točili ve dvou lidech (když pominu našeho hosta Tomáše z Carbonu) a už teď víme, co musíme v dalších dílech vylepšit. Chtěl bych Vás tedy poprosit o trošinku shovívavosti a tolerance, protože já nejsem moderátor a Vojtova skvělá práce to zachránit nemůže :) Velikánské poděkování Vojtovi Vladárovi za jeho profi přístup a také Carbonu za jejich super přístup. Milí diváci, budeme rádi za jakékoliv přípomínky, poznámky a náměty (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Příjemné sledování a jestli Vás můžeme o něco poprosit - SDÍLEJTE A ŠIŘTE:) Děkujeme!